Vem sa att saker inte har en stjäl?

Jag tror det bor en liten själ i min mobiltelefon... eller ja nu är den död. Min mobil gav upp imorse, den tycker väl att den har skumpat runt tillräckligt i min handväska. Eftersom den dog så har jag förlorat hela min telefonbok!!! Så alla mina nära och kära hör av er. Kommer under en kort period ha ett gammalt nummer.

kram kram j


Underbart att levaStartade dagen med att se filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Den är fantastisk. De är en sådan där film man kan se om och om igen. Jag grät när jag såg den på bio och jag grät imorse oxå. Den är fin eftersom den speglar livets förgänlighet och visar på att inget kanske blir som man tänkt.

Sedan passade jag på och lyxa till vardagen med en vogue, tyckte månadens omslag var så vackert.

Syrran har även försökt ta en snygg profil bild på mig hit till bloggen. De gick väl sådär, jag var väl typ seriös i fem minuter. Vi får väl se i veckan om resultatet blev bra.


Hade underbart.

kram j

Vädret!

Hoppas Alla hade de kul igår. Jag hade jätte trevligt. Tack My och Lasse för den goda maten. De blev som sagt en lyckad kväll, trots vädret.

Emil komenterade det såhär:

De var i alla fall stadigt... ihållande regn.


Kommer lite bilder senare, jag ska bara hitta sladen.


Kram j

TREVLIG MIDSOMMAR!Trevlig midsommar till ALLA! lägger upp en bild på mitt senaste projekt.( vad tror ni att de är?) Som jag ska pysla med imorgon. Ikväll blir de fest. :) Ska träffa lite gamla kompisar så de ska bli trevligt.


kram kram

Ibland skulle man önska...

Ibland önksar man att de vore förbjudet för pensionärer att befinna sig i tex mataffärer viss tidpunkter på dygnet. Ett exempel på sådan tid är när jag har lunch. När jag ställer mig i kön till kassorna är det bara ett äldre par framför mig så jag tänker att de här de kommer gå fort. När kassörskan har slagit in alla deras varor frågar damen framför mig; Hur mycket kostar de? Kassörskan svarar på frågan. Då ska jag ha en sill burk också! häver damen ur sig. Jag studsar till å tänker nu får hon väl ändå ge sig, jag har bråtom. Kassörskan hoppar upp går i väg för att hämta sillen. Kommer tillbaka med sillen. Då strular de med damens kort.. Någonstans här tar min lunchrast slut, jag stsår väl å studsar på stället samtidigt som jag säger massa fula ord i mitt huvud. 

Sen händer allt snabbt, min tur,betala, packa ner, in i bilen, tilbaka på jobbet.


Ibland önskar man att man hade lite mer tid.


kram j   

Mitt kreativa kaos :)Så här ser de ut å lite till jag vadar snart i prylar känns de som "suck" Kom nyss hem de har varit en lång dag. Jobbat först, sen var jag en sväng hos Emil åt hans goda curry köttfärssås. Nu ska försöka var lite kreativ. Ska ladda upp lite bilder på saker som jag gjort imorgon. Måste bara få tiden att räcka till. 

Hoppas de blir lite fint väder snart, nu börjar de bli lite väl mycket regn.

kram j 

14/6-09

Nu är de allvar jag måste gå å lägga mig. Men först ett litet inlägg. Nu har jag en ny kamera och den är rosa.. eller nästan de står röd på förpakningen men jag håller inte med. Så snart blir de en massa snygga bilder här (så fort jag har kommit på hur den funkar).

Min "atelje" är i kaos jag har nya projekt på gång överallt, jag får konstant alla dessa nya idéer. Tror jag måste sätta en gräns nu så att jag börjar fokusera på att slutföra och leverera färdiga produkter. sedan ska jag försöka komma på ett sätt att organisera min "atelje" .ja ja Hoppas alla mår bra!

kram j  

Ny kamera!


Imorgon ska jag försöka ta mig in till stan och köpa en ny kamera så jag kan börja lägga up bilder igen. Min nya kamera ska vara rosa alternativt turkos el grön. Ska försöka få tag i någon duktig säljare så jag får något vettigt med mig hem.

Jag har  varit på stan idag,  var först till bra och begagnat  hitta lite små saker som jag ska göra om till något nytt användbart. Sedan var jag runt i lite små butiker i city. I en av butikerna fastnade jag framför en tavla jätte fin tavla (kommer bara ihåg konstnärens förnamn Nancy) kvinnan som jobbade i butiken började då prata med och frågade bland annat om jag var konstintreserad. Mitt svar på detta blev att jag själv håller på med måleri. Till min stora förvåning frågade hon vad jag målade, om jag hade en hemsida och om jag hade någon pågående utställning i stan i samma mening.

Denna kvinna gav mig verkligen en tankeställare. Så nu ska jag börja arbeta på underlag till en utställning, slutföra alla små projekt och sedan samanställa allt mm.

Sedan kommer de att hända mer här på bloggen framövera, de kommer bla bli lite gästbloggande från min vänina Frida. Hon är målar, syr och skapar så som jag (Helt grym).

Trevlig helg!
 Kram j

Sommar regn!

De regnar utanför mitt fönster, så mysigt och en bra anledning att ta de lite lungt. Igår var vi på pitchers jag och Anneleen som en liten avslutning nu blir hon borta ett par dagar för att sedan komma tilbaka till midsommar. Jag hoppas att jag och malin kan komma iväg och hälsa på henne i Belgien i augusti. kvällen blev lite speciel..hmmm, med ett mindre lyckligt slut. Tur att du var där Frida. "Puss Puss" 


Hoppas jag får tid att köpa en kamera snart för nu är de så mycket saker som jag vill visa upp. Jag har blivit riktigt produktiv de här senaste dagarn. har hunnit slutföra ett par målningar samt har börjat med en hel del nya projekt. Har även hunnit med att shoppa en hel del.

vad händer framöver då?

Ikväll... Kanalfesten i askersund
Imorgon... en liten tur med Frida till vastena.. hoppas jag annars så blir de på måndag..


kram j       

så många ideér..

Mitt lilla huvud svämar snart över med kreativa idéer. Jag kommer på nya saker hela tiden. De blir inte så mycket skrivet här då, men de ska bli bättre. Min kamera är trasig så jag hoppas att jag snart kan köpa en ny. Dagen har varit bra, lite kalt när jag var ute och gick bara. Lysnar på p2 väderprognos nu och de låter inte som om de kommer bli bättre imorgon.
hoppas alla mår bra

massa kramar från j

RSS 2.0