Torrbollar

Kan inte få nog av dessa torrbollar, deras ansiktsuttryck som är sådär lagom disträ fängslar mig. De är hämtatde från en samling av modebilder från mitten av 1800-talet. Detta ska bli en serie av tre stycken små bilder som eventuellt ska få hänga i min hall.

I bara mässingenIgår fyndade jag lite mässings ljusstackar på Bra och Begagnat i örebro (det var så knöka mycket folk). Tycker de blir snygga i grupp. Har ställt dem på skänken i hallen så när jag har stoppat ditt ljus i dem och tänt dem hoppas jag att det känns välkomnande att komma hem till oss. 

Den stora Shoppingdagen

Snart ska jag åka in mot stan, Bra och Begagnat öpppnar igen efter sitt sommar uppehåll. Så jag hoppas jag kan hitta några fynd. Sedan börjar ju butikerna få in lite höstnyheter så det ska jag spana in oxå. Önskar mig lite nya kläder till garderoben.

Sedan ska jag iväg å hälsa på dessa sötnosar.Gjutjärns ljusstakar

Tog fram dessa godingar häromdagen. Jag är väldigt förtjust i den lite industriella känslan de ger. Betalade inte mer än 10kr för paret. Ett litet loppis fynd alltså.

Livet blir inte alltid som man tänkt

Hade tänkt att göra en egen rostad nötblandning till frukost yoghurten...


men det blev "brända mandlar"inte alltid som man tänkt som sagt ..grrrr

MYS FIKA

Bjuder på lite bilder från min, Karins och Fridas fika idag.
blått är så fint och så jag älskar karins blå pinnstolar


Karin Fudge kaka


Min kladkaka med vallmofrön


Frida jag vet inte vart din kaka tog vägen men jag fick ingen bild på den i alla fall.


Till Emma L ...

Denna målning är till en av mina vackra vänner, hoppas du tycker om den. 
  (EJ TILL SALU)


Glassbil rånad i Sala

Öppnar tidning nu på morgonen och läser en mindre notis där det står att en glassbil blev rånad igår kväll av två pojkar med järnrör. Som sedan försvann på en moped med dagskassan. 

Första reaktioner är det här är helt galet, andra reaktionen stakars chauffören, tredje reaktionen nu måste vi göra något. Snälla någonting, jag vill inte leva i en värld där pojkar begår rån. Hur ser de här pojkarnas värld ut om de måste begå rån? Måste de begå rån eller är de bara uttråkade? 


Nu måste jag till jobbetRSS 2.0