vackert

Trillade över den här underbara ilustratören Ishtar Olivera Belart när jag satt och kikade runt på alla fina bloggar för insperation.
Nature bunnies
Natur Bunnies


dindilion dreamsDandylion DreamsKram Johanna

The egg and bacon houseSitter och tittar på bilder och hittade den här som jag tog i Norge förra sommaren. Vi hyrde rum på en mindre bondgård utanför ålesund óch på gården bodde den här grisen och hönsen som delade hus. Som ni ser har de skrivit the egg & bacon house på fasaden.


Hemma mys ikväll..

Idag har jag mest läst, att böcker kan vara så fängslande. Just nu läser jag en roman som utspelar sig i ett medeltida stockholm boken är skriven av Catarina Ingelman Sundberg och heter Förföljd. Underbar bok det ända tråkiga är att den är spännande mest hela tiden så man kan inte slita sig. Jag och Emil har vart ute och gått elljuspåret runt. Det är jobbigt med korta ben ibland :)
 
Ikväll ska vi vara hemma och titta på Ernst :) just nu sitter jag med min trasmatta och drömmer om när den har blivit tillräckligt stor för att täcka vardagsrumsgolvet. 

Kram


Johanna  


Sista semesterveckan...

Nu är jag inne på sista semesterveckan, jag vill ha mer semester :) men kollegorna vill nog oxå ha semester så det -är bara att börja jobba igen. Men men det är några dagar kvar så idag tänkte jag göra lite loppis besök. Jagar efter ett linneskåp, fina tyger till ett lapptäcke och en lampa. Det är alltid en överraskning vad man kommer hem med.

Senare ikväll bär det av till frida å lite mys med tjejerna. Härligt :)


Kramar JE


PS. det blir bilder igen så fort jag har fått tilbaka min kamer D.S

RSS 2.0