PatchworkHar fastnat totallt för dessa underbara mattor är dock skeptiskt till tillverkningen ? Hur tillverkas de? vart? av vem? men de är som det alltid är med textilier, jag vet aldrig vart jag ska handla. I vilket fall så är de underbart vackra.

Några av de målningarna som hamnar på utställningen


Kan detta vara tapet?Denna tapet (den korrugerade plåten) kommer från Osborne & Little. Den är riktigt häftig eftersom det är ett sådant djup i den. Sängkläderna kommer från Mille Notti. Bild lånad av Mille Notti 
Denna betongtapet i vinyl kommer från www.betongvegg.no den måttbeställs och kostar från 1110kr/kvm minsta möjliga beställningsmängd är 5 kvm.

Vem äger det offentliga rummet?

Imorgon fredag så sänder SVT2 en dokumentär om gatukonstnären Roadsworth kl 20:00. Utrustad med spryfärg och schabloner ändrar han på Montreals stadsbild. Läs mer här och kolla in Roasworths hemsida för flera grymma bilder.

Bilder: Roadsworth

Design för barns rättigheter


Fina julklappar som gör lite nytta kan du nu köpa i Rädda Barnens webshop
Några av sveriges mest framstående formgivare har gjort snygga produkter för ditt hem. Pengarna som Rädda Barnen får in från dessa produkter går till kampen om barns rättigheter. Mina favoriter är ilustrationerna, den översta av Laura Laine kostar 1490kr och den undre av Amelie Hegardt kostar 1290kr båda säljs i begränsad upplaga. Amelie Hegardt gjorde för övrigt en tapetkollektion för mimou som lanserades tidigare under hösten kika gärna på den här Bilderna är lånade från Rädda barnen 


RSS 2.0