Underbart ROSA!

Givenchy Cutout shoe boots

Snygga skor ska synas, med de här kan man få den tråkigaste outfiten att se snygg ut. Dessa Givenchy skor kan du köpa hos www.netaporter.com för 647.25 euro. Så jag får leta efter ett par liknande helt enkelt.
 
Har ni sätt vilka häftiga kläder som Matthew Williamson har designat för H&M. Jag är förälskad i kläningarna. Får väl kika på blocket eller försöka få tag på dem via H&M webshopp.


ha en bra dag! Nu ska jag dricka lite mer te :) 

ÄLSKA MER!

Såg just MER:s nya reklam så underbart klart vi ska ÄLSKA MER.  :)

Mer Apelsin


Har varit och fyndat idag igen, en fin röd brödburk i plåt bland annat. Kommer bilder imorgon. Har även en liten överaskning pågång.

Socker sött


Jag blir godis sugen av att bara titta på de här söta halsbandet.
De kommer från www.cocoo.se och kostar 245kr
 

Var hemma hos mamma och pappa på eftermidagen och våran katt är helt underbar, han ville sitta i cykelkorgen när jag skulle cykla en sväng så jag åkte en liten sväng med honom i trädgården. Sen blev han jätte sur när jag lyfte ur honom ur korgen.  


Städrally

Har fixat och grejat nu hela morgonen, men de blir ju fint. Har rensat lite i badrumsskåpet bland annat och jag får ont i magen när jag ser alla produkter som jag har på hyllorna men aldrig använder. Jag måste börja pysla om mig själv lite mer , lite oftare "Önsketänkande". 

På min önskelista står just nu en randig långärmad tröja, de ska var vit botten och smala blåa eller svarta ränder någon som vet vart jag kan hitta någon snygg sådan?



Ha en bra dag!

Kram j  

Fin till kvällen..

Frill Shoulder Top

Sött topp till grillpartyt, pasar bra till ett par ljusa slitna jeans. Toppen kommer från Topshop och kostar 28£. Hoppas alla har haft en trevlig dag själv har jag varit hemma hos mamma och pappa, fick ett påskägg "mums" mera godis. Ikväll ska vi mysa framför Harry Potter E och jag. Hoppas att alla mår bra.

Kram j


God Morgon!




De här var min frukost mumsig tonfisk sandwich. Receptet är hämtat från Per Mobergs nya kokbok, som är helt suverän. Han visar på ett enkelt sätt hur lätt de är att laga riktigt god mat. E fick den av mig på sin födelsedag. Nu ska vi strax gå ut och gå en promenad så jag behöver göra mig i ordning. De är så underbart att vara ledig.

smått och gott



De här är örhängena och armbandet jag köpte häromdagen på H&M. Örhängena kostade 29,50 och armbandet 49,50.  Jag älskar verkligen stora örhängen.


Loppisfynd



De är roligt att göra fynd. De här prylarna hittade jag på en min favorit loppis som ligger strax bredvid mitt jobb. En söt gammal kaffeburk och en sockerkaksform att göra underverk i :)
Allt för 50kr, Som går direkt till välgörande ändamål. Bätre kan de inte bli.

Örngott!



super sötta örngott från www.mihi.se... super bra present för 299 kr


Glad Påsk!



Kvällens outfit. kjol och blus från H&M, ett par av mina favorit skor samt strumpbyxor från cubus. Shoppade loss igår köpte även ett par örhängen samt ett armband.  Snart kommer E.s syster och hennes kille hit på lite vin innan vi åker och ser på teater.

Vi var även en sväng på ikea igår vi kom hem med en bokhylla samt lite annat små plock, De är skönt för nu börjar de bli lite ordning. Ha en trevlig kväll!

Lite extra Glad Påsk till Anna min pärla!


Så här fint blev de i hallen!


Efektiv måndag!

Nu sitter jag här äntligen. Idag har de varit fullfart. Hade lite tur så på lunchen han jag springa upp på stan och köpa plast blommor från Sia, vita och rosa rosor. Helt underbara de ska stå i hallen på skänken. Det kommer bild på dem lite längre fram, batteriet i min kamera strejkar. Köpte även lite riktiga tulpaner att pynta med nu till påsk. sitter och knapprar på rostade mandlar, super gott i synnerhet efter träning. Imorgon fyller E år.. men han ska på hockey.  Ska försöka överraska honom imorgon. Ha en trevlig kväll!


Kram J  


HEj heJ

Nu är det vår.. äntligen. Jag har fått det första myggbettet, de sitter på ena överarmen å kliar. Mitt påskris är så fint lila å gula fjädrar.  Jag har fått internet idag så jag är så lycklig. Nu måste jag fortsätta med maten.


RSS 2.0