Mycket på gång...

Har haft lite för mycket att göra så de har blivit dåligt med inlägg och ännu mer blir det. På onsdag flyttar jag. E är på semester men pappa och mamma ska hjälpa mig. EN stor kram till dem. Ikväll ska jag å syrran på bio. Det blir resention imorgon. Trevlig kväll!

Kram j


ps hoppas du mår bra ANNA saknar dig.

Kurvor!!! Shit Sväng!



Jag älskar Beyoncé s kurvor de är helt underbara. Hon är så vacker, här på oskarsgala.  

Rules By Mary



Sockersöt kläning från Rules By Mary finns att köpa på nelly.com titta under fliken Nyheter.
Kläningen kostar 699Kr perfekt till våren. Det är alltid lite smickrande med en liten ärm.

Snö och solsken

Okej blev inga kort på sockerkakorna från igår, de blev katastrof istället. Idag har jag bara njutit av det härliga vädret.  Jag, E och hans lilla syster var ute och gick i skogen och på sjön i förmiddags. På eftermiddagen så grillade vi korv med Anna och Johan, jätte mysigt men fy vad mätta vi blev.  Vi försökte även åka lite skriskor men de gick inte så bra på grund av all snö.


Underbart med solsken

Nu är jag frisk igen så mitt livs hastighet är återigen för fort. Har jobbat idag efter det har jag tagit mig en liten vinter promenad i solskenet. Slängt ihop ett par sockerkakor. Nu ska jag fixa till mig för att sedan åka på födelsedagskalas. Bilder och recept på mina sockerkakor kommer imorgon. Hoppas alla får en trevlig kväll.

Kram j


Ps. en liten bild på min tokiga katt.


Armband!



Flätade band +snäcka + pärla = Ett enkelt armband

Utrotningshotade telefonkiosker

Jag är 20 år och har aldrig använt en telefonkiosk därför jag har aldrig behövt.  Hur många telefonkiosker finns det som fungerar i Sverige? Hur många samtal om dagen görs från dessa?

Den här snygga telefonkiosken stötte jag och E på när vi var på minisemester i Dalarna strax efter nyår.  


Underbara lillasyster!




Ibland är det bra med en syster. Idag gjorde hon supergoda chokladbollar. Tack!

Vilken fin present!



Det här underbara armbandet från cocoo.se är för tillfället tyvär, finns dock i samma design men i silver utförande för 95kr. Fint och enkelt att ge bort.


Skor!



Har du misstankar om att jag älskar skor så är du inte fel ute. Dessa raringar kommer från H&M och kostar 398kr. Själv behöver jag spara mina pengar till jag flyttar men de här skorna kan jag knappt motstå.

kram j

Aha! Där är den.. el?


 

När jag flög till paris så höll jag på att bli tokig när jag väntade på bagaget, hade svårt att hitta min väska. Jag hade nämligen en medium stor resväska av svart, enkel modell som alla de övriga passagerarna. Kanske skulle satsa på att köpa den här rosa som finns på Åhlens. Problemet löst!


YES!

Lagerhaus ska öppna på Mariebergs köpcentrum utanför Örebro under hösten 2009. haha vad roligt!

Skor!



De här söta skorna kommer från ASOS och kostar ca £49.00. Tänkte först klicka hem dem men de funkar inte så bra i snö.. Så jag får vänta ett tag. De blir bra till sommaren tillsammans med ett par ljusa jeans och ett vit linne. Den hudfärgade tonen gör att benen  ser längre ut. 

Mini Cord lamp



Lampa Mini Cord Lamp

Kärlek vid första ögonkastet. Den här lampan är så enkel och både jag och E är överens om att den är snygg. Finns även som golvlampa. De kommer ifrån Design House Stockholm och kostar 1360kr respektive 1780kr styck.


Kram j


Alla hjärtansdag!




MINA SÖTA ALLA HJÄRTANSDAG KORT! 
Undrar vilka som ska få dessa...
Nu är det dags för en stor kopp te med en god helgsmörgås.

Te och Vouge!



Idag har det mest blivit te, vouge och en massa tv. De är tråkigt att vara sjuk som alla vet men de bästa man kan göra är att ligga still och försöka bli frisk. Ikväll är det lets dance, undrar vem som åker ut? Vem kommer ha den snyggaste kläningen? Hittils har ingen kläning varit super och flera av dem har varit aldeles för små. (för mycket hud, för lite tyg)  

Trevlig kväll!
kram j

Skräckblandad förtjusning

Det är med blandade känslor som jag lägger upp dessa bilder men det är främst för att visa mina kära vänner vad jag har hunnit med sen jag tog studenten. Målningarna är gjorda av mig Johanna Egemar, de är inte uppspända korrekt eftersom jag hela tiden arbetar med dem.  Intresserad lämna en kommentar... 


lila blomster


lady red
obs något fel perspektiv


odöpt



Fat monkey



old style



minnen



..kram J


vacker vår kläning

Bandeau Dress 

vacker bandeau kläning från Lipsy finns att köpa
hos  Nelly för 649kr finns även i svart

underbara tvålar ...




Underbara tvålar från Lush 
nr 1 Honey I Washed The Kids 49 kr/hg nr 2 I shuod coco 39 kr/hg nr 3 Sexy peel 49kr/hg nr 4 Love soap 69 kr/st
De tre första är mina favoriter i synnerhet Sexy peel, den luktar så fräsht av citrus. Lush produkter har tydliga innehållsförteckningar, de använder så få förpackningar som möjligt, de har en tydlig miljöprofil samt de är emot tester på djur. Ett företag som är ett föredöme för alla andra.   


Häftiga golv!



Nya häftiga golv från Forbo. Laminat golv som föreställer afrikanska träslag. Återförsäljare och mer prover finns att se på www.forbo.se

Varför?

varför ska man plocka dun från levande fåglar?  Det är så hemskt!

Mysig söndag!

Sitter här med en kopp ekologiskt te, februari numret av brittiska Vogue och en mörk chokladkaka. MUMS!  Vill tacka Frida och Karin för en supertrevlig biokväll igår, vi var och såg "I taket lyser stjärnorna" .  Jag har aldrig tidigare varit med om att en hel biopublik sitter och snyftar. En mycket gripande film har du inte sätt den måste du gå och se den.


RSS 2.0