Godmorgon

2 ägg mättare. Jag tillhör de personer som skulle kunna äta hur mycket frukost som helst. Idag är det kurs på jobbet, ska lära mig mer om färgsätning utomhus. Så otroligt intresant eftersom kulör ser så olika ut beroende på om man anväder dem ute eller inne. Mer om detta senare idag.


Min Mullberry

Det här är väskan som jag har spanat på i flera månader och nu är den min. Det är en svart Mullberry Bayswater och den är placerad på min kökspall som är en ikeapall målad i ncs s2060-Y60R. En ärtgrön kulör som jag bara älskar. 
 

Hej Bloggen...

Äntligen känns det som det finns energi och lust att skriva igen. I helgen var jag i Stockholm på Sköna Hems fortsättnings kurs i inredning. Jätte roligt och givande och mycket spänande och givande människor som deltog. Ett extra plus till Ulrika Hansson som ledde kursen.

Jag han även besöka nya NK Home och Room på Pub två helt underbara butiker. När jag gick runt på nk så fick jag så många nya idéer som jag vill förverkliga här hemma det största problemet är att jag inte har så många rum.


Bilden är lånad från Sköna Hem
Kram


Johanna


RSS 2.0