En favorit blogg

Design sponge är en av mina absoluta favoritbloggar. Alltid underbara bilder och fin inspiration.
 
Bilden är lånad från design sponge

280111Hallsbergskommuns definition av att sanda och sand är något oklar då de utanför vår lägenhet "sandat" med sten. 


  


Botanisk inspirationI mitt fönster har jag gjort ett littet stileben av min absoluta favorit bland vårens inredningstrender. H&M home  
kallar stilen Boho Garden och jag är såld på sängkläderna med de gröna bladen nedan.
Ny shoppat

köpte den här tuffa sjalen på gina tricot för 99kr igår. Ibland får man unna sig att vara lite spontan.
köpte den här tuffa sjalen på gina tricot för 99kr igår. Ibland får man unna sig att vara lite spontan.

Work in progress..

 

Nu längtar efter våren och det känns som om det avspeglar sig i mitt måleri. Den här tavlan kommer bli så fin när den är klar. Det är så rogivande att måla.

Min moodboardJust nu på min Moodboard många bra idéer och flera starka kvinnligakaraktärer. Idag blir det en hemma dag så jag ska försöka skapa något utifrån detta när jag har pluggat klart.Nu ska jag plugga några timmar sen ska jag ut och springa sen ska jag måla.

Hörde rykten om en resa tilll London..

så jag drömmer mig tillbaka till min och mammas resa i november som var helt underbar.Första skoldagen...

Nu ska jag tillbaka till skolbänken efter några år i arbetslivet och det känns helt underbart. Det ska bli kul att få lära sig nya saker och spännande att få träffa nya människor. Lite nervös dock. Ska bara fixa håret nu sen ska jag åka så jag får en parkering (parkeringsböter är så dyra). Sen bär det av mot biblioteket med förhoppningar om att få tag i lite kurslitteratur (böcker är oxå dyrt). Drömmer om soliga krispiga vinterdagar.. idag ser det mest ut att bli blött.
 


Den största konsten är konsten att leva

...

Inte hela världen

Idag har jag lyckats med något nytt, fick min första parkeringsböter. Så nu är jag 600kr fattigare och alla andra som hade parkerat lika snyggt som jag. Ingen hänsyn till att man "måste" gå på introduktionen på universitetet. Inte hela världen men ändå tråkigt. 

Idag har jag även hunnit med å plocka ner utställningen samt en snabb fika med fina frida.
 

Parkeringsböter är inte hela världen, positivt tänkande lönar sig för jag är glad ändå.


Tentat och klart

Gjorde för en stund sen klart tentan i redovisning och bokföring, skönt nu kan jag fokusera på att vara ledig. Nu håller jag tummarna för att jag klarade det så att de inte blir omtenta. Imorgon ska jag åka och plocka ner utställningen som jag och frida har haft på kumla biblotek. Sålt en tavla och det gör mig så lycklig. Det är häftigt när någon vill ha det jag har målat på vägen. Stolt!!!


sommarblommor 2011

Eftersom jag just nu kan lyxa till det med lite ledigt innan jag ska börja plugga så använder jag tiden till att spana in vårens och sommarens mode. Jag blev fruktansvärt sugen på en blommig långklädning efter att ha sett D&G  visning för vår och sommar 2011. Pengar växer ju som sagt på träd men vart växer det trädet?! Kunde jag så skulle jag köpa hela kolletionen. Som det ser ut nu får jag ge mig ut på jakt efter ett fint tyg och plocka fram symaskinen.

Här får ni ett litet provsmak
 

RSS 2.0