Drömmer mig bort..

Älskar Pettson och Findus helt underbara värld..

 

Jag vill oxå vara i milano... NU!


Jaime Hayons Twenty Two Armchair för Ceccotti Collezioni. De häftigt att man kan ge trä såhär böljande former.Pivot Desk av Shay Alkalay för Arco.  De här kan jag tänka mig är en smidig arbetsplats för laptopen.


Jag är lite, å bara lite, avundsjuk på de personer som befinner sig på möbelmässan i milano just nu. Har lånat två bilder från elleinteriör bara för att visa er vilka fina möbler som visas upp där nere.

Etsy

Etsy är en perfekt inspirationskälla för alla pysslare. Här är den här veckans favoriter.Amy från North Carolina som är rädd för att växa upp men tror att hon redan har gjort det eftersom hon har en underbar dotter. Pony and poppy
Beat up creations omvandlar oönskade antika tallrikar till moderna konstverk och porträtt.

Omslaget

Jag är mycket förtjust i omslaget på senaste numret av Sköna Hem. Gillar brytningen som blir mellan de eleganta  disblå fåtöljerna och trasmattan på golvet. Sedan älskar jag att det är massor med färg i bilden.
 

Bilden är lånad av Sköna Hem

Kycklingen Torsten har flyttat in hos oss..
När jag var på ICA sist hittade honom alldeles ensam på en hyllkant så han fick följa med oss hem och nu bor han i vår dörrkrans. 


Nu blommar det i köket

Äntligen har körsbärskvistarna i köket slagit ut och när jag var hemma i helgen fick jag vårdroppar av söta tant Frideborg. Jag njuter varje dag av allt det vackra som finns runt mig, just nu är solen framme så jag ska gå ut och njuta av den.


Dagens frukostHembakt scones och engelskt te i snyggaste koppen från indiska.. mums. Idag blir det nog en tur till biblioteket för inspiration sedan ut på landet för lite frisk luft, ska se om jag inte hoppar in på någon loppis där emellan.

Önskar att man kunde vara såhär ambitiös..Emil fyller snart år och jag funderar på vad jag ska baka till det. Tycker det här bordet inte såg så dumt ut men jag kommer gå in i vägen om jag ger mig på att baka allt om inte annat kommer vårt kök se ut som en krigszon. Har lånat bilden av bakerella som är en superfin bakblogg med massor av vackra bakverka. Tänkte ge mig på att baka ett par cakepops om inte annat.  

RSS 2.0