HanddukstryckNär jag får lite tid över så brukar jag hitta på nya tryck till gamla kökshanddukar. Detta är jag extra nöjd med :)
De är roliga att ge bort i present. Eftersom jag köper handukarna på loppis och auktion så blir de mer miljövänligt och handukarna är av bättre kvalitet än om jag skulle köpa nya.

Intresserad? 
Då får du gärna skriva till johanna.egemar@live.se


  

Lite mys för mig själv igår.Efter att jag hade skjusat Emil och Kim igår kväll. Åkte jag en sväng förbi Annas jobb för att prata en stund. Så fick jag med filmen En shopaholics bekännelser hem. De var kul att få skratta lite, men gud vilken lust man får att handla. Funderar på att följa med mamma till Stockholm på fredag.

nu ska jag göra lite!

kram j
 

Såhär mycket kantareller blev de igår


Mindre målningar blandade storlekar

Här är några av mina mindre målningar. Intresserad? Hör av dig på johanna.egemar@live.se 


nr 5 ca 60x70

nr 6 74x40


nr 7 74x40 cm


nr 8 ca54x49 cm

Mindre målningar 54x49 cm

Här är några fler av mina mindre målningar. Intresserad? Hör av dig på johanna.egemar@live.se


nr 9 54x49 cm


nr 10 54x49 cm


nr 11 54x49 cm


nr 12 54x49 cm

99x84

Något större verk i akryl. Intreserad? hör av dig på johanna.egemar@live.se

nr 1


nr2nr3
nr 4


Profilbild!

Äntligen har jag lyckat med att fixa fram en profilbild till den här bloggen. Min kära lillasyster fick stå ut med att försöka fota mig. TACK!

Jag har även varit  effektiv idag tagit massor av kort på mina målningar och några bilder av andra projekt. Hoppas jag ska hinna med lite till innan de blir dax för utgång :) eller hemma mys. Har inte riktigt bestämt mig än.

Emma jag har bilderna sen sandra fest i min datorn nu. :)

kram j

kantareller!

hej hej! el godmorgon!

Nu ska jag till mormor för vi ska ut i skogen å plocka kantareller :) De ska bli så mysigt tänkte ta med mig kameran så får ni se om vi hittar något.

Ringer jag så har vi gått vilse.

kram j


GodmorgonBild från trollstigen i Norge. En otroligt vacker plats "trots" dimma. Nu har halva semestern gått.. hälften kvart underbart!
Snart ska jag iväg till farmor och visa alla bilder från min och Emils norge resa. Först ska jag gå en promenad. trevlig dag.

kram j

RSS 2.0