Höstmys!

Såg att det stod en flaska med ekologisk glögg i skafferiet, ska nog fuska å starta med julen redan nu. Det är ju så mysigt när det är mörkt.

Hoppas ni oxå får en mysig söndag.

En liten stund till..

Man ska inte använda snoze funktionen på telefonen..........!

Det är knappt..

Jag köpte lite knappar häromdagen och det här är resultatet. Min tanke är nu att vidare utveckla konceptet med mina knapp tavlor. Ni får se vad det blir.


kram Johanna Vivienne Westwood samarbetar med Cole & Son


Bild från www.viviennewestwood.com

Nu lanserar den välkända brittiska tapet tillverkaren Cole & Son en tapet kollektion skapad av modedesignern Vivienne Westwood. Westwoods starka kopplingar till punken framträder tydligt i tapetkolletionen som bland annat innehåller en tartanrutig tapet samt en paneltapet med Union Jack (mina favoriter) Blandningen på mönster är väl avvägd med några mer mönstrade blad. Du kan titta närmare på tapetern på www.cole-and-son.com


Godkväll!


MVH


Johanna  


Bilder på Hösten!Jag satt vid vägkanten på huk när jag tog den här bilden, jag undrar  vad de som passerade i bil tänkte...

 

De är så vackert.

HEJ!

Nu är det höst.. mysigt! Ska ta en promenad och fota lite. Hoppas alla mår bra. Nu när höst mörkret faller på ska de bli lite fart här igen. Sitter å läser några av alla härliga vintage bloggar. tex www.vintageportalen.se eller www.miriamskafferep.blogspot.com De ger så mycket insperation.

ha en bra dag med vänliga hälsningar

Johanna.

RSS 2.0