Små glädje ämnen!


Häftiga festskor


Helt underbara skor från http://www.stevenmadden.com de kostar $ 129,95, vet inte om de säljer till Sverige.  Någon annan som vet? Tänk er ett par ljusa jeans med lite slitningar, en vit t-shirt och en svart kavaj över den. Så snyggt! 

Egen lya!

Nu är det klart, igår blev kontraktet på skrivet. Tar nu ett till kliv in i vuxenvärlden. (Har ICA-kort sedan tidigare). Ska dessutom bli sambo med X, så mysigt. Håller nu på att letar... ja det mesta som vi kan behöva. Har investerat i en rosa skurhink med tillhörande mopp idag. Samt har gjort den första vändan på IKEA. Vart kan jag hitta fina dusch draperier? Någon som har bra flytningstips?


Kram j  


Nöjd!

Nu kommer bilderna på min omgjorda anslagstavla. Har tyvärr inga före bilder. Men det är en anslagstavla i kork från IKEA som jag har målat om. JAg tycker den blev bra , funderar på om jag ska lägga lite svart i blommorna? Just nu håller jag på och färdigställer min kuddfodrall, lite små saker kvar bara.


Åhh! Söndagar!

Söndagar är den bästa dagen i veckan, man har tid för att pyssla och greja. Jag syr just nu ett par nya kuddöverdrag i fejkad fårpäls som jag tror kan bli fina. Blev även klar med min gamla anslagstavla som tidigare var träfärgad men som nu är vit med grå blommor.  Bilder kommer på den vid ett senare tillfälle. Jag och pappa har även vart och tittat på möbler, hitta ett par intressanta objekt bl.a. ett matbord i massiv oljad ek med tillhörande stolar. Ek möbler är vackra men det känns inte särskilt unikt eller nytänkande, vad kan man ha istället som köksbord? Ska vi satsa på att köpa ett begagnat bord med stolar och måla det blanksvart/ vit? Jag vet inte riktigt hur vi ska göra tacksam för tips och idéer.


Kram j  


Paris!

Var där några dagar innan julafton och träffade min fina bästis som bor där just nu. Längar tillbaka, det var en av de vackraste städer jag varit i. Hoppas att jag kan få tiden att räcka till ett längre besök i vår. Spana in fina underkläder som finns att köpa i Paris på www.etam.com

Paris 20 december 2008

Så enkelt!Färska blommor är bland det härligaste som finns men de vissnar fort och det blir dyrt i längden. Ett alternativ är att köpa fjädrar och sätta i en vas. Vackert, enkelt och de behöver ingen tillsyn. Här har jag stoppat svarta och vita fjädrar i min Alvar Alto vas från Iittala. Min busiga katt älskar dock att leka med dem.  

Hej!

Här kommer ni snart att hitta mina egna målningar å skisser, kommer även att skriva om mina stora intressen. Inredning, design, mode, shopping, resor,konst och en massa annat härligt!

Kram JE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0