Lantligt sommarhus

Idag har jag ägnat stora delar av eftermiddagen av att surfa runt bland alla fantastiska inrednigsbloggar och magasin. Fastnade för det här vackra lantliga sommarhuset i Roslagen som har mordaniserats så att att den lantliga, enkla rogivande känslan har bevarats. Jag gillar hur de olika blå nyanserna på köksskåpen från indien gifter sig fint med kannorna och de detaljer som förvars i skåpen. Den blå färgen är en röd tråd i inredningen, som även syns i tapeten, möbler och i mattan. Mysigt och vackert helt enkelt.
Foto: Hus och Hem

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!

...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!

Ha en kanondag! KRAM // LinaPS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

2012-06-13 @ 14:00:30
URL: http://jolii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0